The Definitive Guide to بچه های بیماری پروانه ای
The Definitive Guide to بچه های بیماری پروانه ای
Blog Article
این کارها، هرچند کوچک، میتواند تاثیرات بزرگی در مقیاس جهانی بگذارد. چنین تصمیماتی سلامت آیندهی فرزندان ما را تامین کرده و زمین را به منزل امنی برای ما و سایرین تبدیل میکند.
تاکنون به این موضوع فکر کردهاید که اگر امروز از مسیر دیگری به سمت محل کار خود بروید، ممکن است تغییر نسبتا بزرگی در دنیا ایجاد کنید؟ یا این که یک اتفاق جزئی، مانند ترافیک، پیچخوردن پا یا ده دقیقه تاخیر، میتواند تاثیرات شگرفی در زندگی شما و دیگران بگذارد؟ تئوری اثر پروانهای بر این موضوع دلالت میکند.
با توجه به اینکه مادر، فرزند را شیر می دهد؛ بهتره مادر، رژیم غذایی مناسبی داشته باشد و از خوردن غذاهای نفاخ پرهیز کند. سعی کنید بعد از هر وعده غذایی عرق نعنا مصرف کنید
در نوزادان تاولهای شدید ممکن است تهدید کننده زندگی باشد. در صورت مواجهه با هر یک از علائم زیر سریع به اورژانس مراجعه نمایید:
اطفال با شکل جدی از بیماری پروانه ای اتصالی در معرض خطر بالای ابتلا به عفونت و از دست دادن مایعات بدن از طریق تاول های گسترده قرار دارند.
اگر تاول ها در دهان و یا گلو برای کودک شما مشکل است، چند پیشنهاد در این مورد وجود دارد:
مراقبت از تاولها: پزشک در رابطه با چگونگی مراقبت صحیح از تاولها و نحوه پیشگیری از موارد جدید به بیماران توصیههایی میکند.
منشاء تاولهای ایجاد شده، مشخصکننده نوع بیماری پروانهای است.
مقایسه کردن خود با دیگران و معرفی راهحلهایی برای ترک این عادت
بنابراین اثر پروانهای در مسائل مربوط به ازدواج نیز تاثیر زیادی find here میگذارد؛ اینجاست که میتوان به اهمیت شگرف تصمیمات کوچک و بزرگ در زندگی پی برد.
بله، اپیدرمولیز بولوزا ارثی است و معمولاً در نوزادان یا کودکان خردسال ظاهر میشود.
مرگ: نوزادانی که دارای فرم شدید بیماری پروانهای هستند، در معرض خطر ابتلا به عفونتها و از دست دادن مایعات بدن به دلیل گسترش تاولها هستند و سایر نوزادانی که زنده میمانند، به دلیل ایجاد تاول در خوردن و تنفس دچار اختلال میشوند و بسیاری از این نوزادان در دوران کودکی میمیرند.
وجود تاول ها در دهان می تواند خوردن را دشوار کرده و منجر به سو تغذیه و کم خونی (مانند سطح پایین آهن در خون) شود.
مشکلات تغذیهای: ایجاد تاول در دهان باعث اختلال در خوردن، سوء تغذیه و کم خونی (مانند کم خونی ناشی از فقر آهن) میشود، همچنین مشکلات تغذیه نیز میتواند باعث تاخیر در بهبود زخم و عقب ماندگی رشد در کودکان شود.